Covid-19 info


OBS: Denne side opdateres løbende.

Du må ikke møde i klinikken, hvis…

Du har feber, snot, hoste, ondt i halsen eller i det hele taget influenza- eller corona-symptomer. Heller ikke, hvis du er nær kontakt til en smittet, og du endnu ikke har fået svar på test. 

Mundbind 

Trods lempelser pr. 14. juni 2021 bør man fortsat bære mundbind i venteværelset. 

Sundhedsstyrelsen vurderer fortsat, at ophold i venteværelset er forbundet med risiko for smittespredning. Du skal derfor stadig bære mundbind. Lægen/sygeplejersken vil i konsultationen afgøre om mundbindet kan tages af. 

Mød ikke op uanmeldt

Medicin- og tidsbestilling skal fortrinsvist ske via telefon eller hjemmesiden, og ikke ved uanmeldt fremmøde i klinikken. Ønsker du at bestille en konsultation på klinikken, så ring til os.

Videokonsultation

Du har mulighed for at holde en videokonsultation med din læge. Videokonsultationen kan kun bestilles via hjemmesiden, og den afholdes gennem app’en ”Min læge”, som du skal have downloadet og installeret på din smartphone, før vi starter.

Først tjekker du først ind i det virtuelle venteværelse, så vi kan se, at du er klar til konsultationen. Herefter starter lægen videokonsultationen.

Du skal ikke møde op i klinikken til din videokonsultation, heller ikke selvom du har modtaget en sms.

Ingen åben konsultation eller blodprøvetagning

På grund corona-virus har vi lukket for åben konsultation om morgenen samt åben blodprøvetagning om eftermiddagen. I stedet skal du ringe mellem kl. 08.00 og 09.00 for at bestille en tid direkte hos lægen.

Du kan bestille tid til blodprøvetagning ved at kontakte vores sekretærer. Se telefontider her.