OBS: Denne side opdateres løbende.

Vaccine: Du får besked i e-Boks

  1. januar 2021: Vi får i øjeblikket mange henvendelser vedr. corona-vaccinationen. Mange spørger, om vi kan rykke patienter længere frem på Sundhedsstyrelsens liste.

Vi har ingen vacciner i lægeklinikken, og vi har ikke mulighed for at prioritere patienter på listen, da disse udvælges af den behandlingsansvarlige læge på sygehuset. Vi må derfor bede dig vente på, at du får besked i e-Boks om, hvornår du kan modtage vaccinationen. 

Vent i bilen, ikke i venteværelset

  1. december 2020: Vi beder alle patienter med aftalt konsultationstid om at blive uden for klinikken, evt. i egen bil, indtil vi ”ringer dig ind”: Du bliver ringet op på din mobiltelefon, når lægen/sygeplejersken er klar til konsultationen.

Herefter kan du gå ind og registrere din ankomst ved kortlæseren inden for døren.

Husk at opdatere dit mobilnummer under ”Mine stamdata” på Selvbetjeningen, så vi kan få fat i dig.

Du må ikke møde i klinikken, hvis…

Du har feber, snot, hoste, ondt i halsen eller i det hele taget influenza- eller corona-symptomer. Heller ikke, hvis du er nær kontakt til en smittet, og du endnu ikke har fået svar på test. 

Mundbind er påkrævet

Fra d. 19. september 2020 skal du bære mundbind i klinikken. Har du glemt dit mundbind, kan du undtagelsesvist købe ét i klinikken til 5 kr.

Mød ikke op uanmeldt

Medicin- og tidsbestilling skal ske via telefon eller hjemmesiden, og ikke ved uanmeldt fremmøde i klinikken. Ønsker du at bestille en konsultation på klinikken, så ring til os.

Videokonsultation

Du har mulighed for at holde en videokonsultation med din læge. Videokonsultationen kan kun bestilles via hjemmesiden, og den afholdes gennem app’en ”Min læge”, som du skal have downloadet og installeret på din smartphone, før vi starter.

Først tjekker du først ind i det virtuelle venteværelse, så vi kan se, at du er klar til konsultationen. Herefter starter lægen videokonsultationen.

Du skal ikke møde op i klinikken til din videokonsultation, heller ikke selvom du har modtaget en sms.

Telefonkonsultation

Du bestiller en telefonkonsultation med din læge via hjemmesiden. Ved aftalte telefonkonsultationer vil du blive kontaktet på dit telefonnummer, når lægen er klar til at tale med dig.

Du skal ikke møde op i klinikken til en telefonkonsultation, heller ikke selvom du har modtaget en sms.

Lægerne sidder desuden klar til at modtage opkald kl. 8.00-9.00.

Ingen åben konsultation eller blodprøvetagning

På grund corona-virus har vi lukket for åben konsultation om morgenen samt åben blodprøvetagning om eftermiddagen. I stedet skal du ringe mellem kl. 08.00 og 09.00 for at bestille en tid direkte hos lægen.

Du kan bestille tid til blodprøvetagning ved at kontakte vores sekretærer. Se telefontider her.