Covid-19: Sådan skal du gøre

ikke ind i klinikken, medmindre du allerede har en aftale med en læge eller sygeplejerske. Fra d. 19. september 2020 skal du bære bære mundbind i klinikken. Har du glemt dit mundbind, kan du undtagelsesvist købe ét i klinikken til 5 kr.

Ved aftaler bedes du ikke komme i god tid, men kom i stedet ind i klinikken lige til tiden. Du må ikke møde op, hvis du har feber, snot, hoste, ondt i halsen eller i det hele taget influenza- eller corona-symptomer.

Medicin- og tidsbestilling skal ske pr. telefon eller via vores hjemmeside og ikke ved uanmeldt fremmøde i klinikken.

I øjeblikket kan du kun booke telefonkonsultationer og videokonsultationer hos din læge eller sygeplejerske via hjemmesiden. Bemærk, at du ikke skal møde op i klinikken til telefon- og videokonsultationer, heller ikke selvom du har modtaget en sms. Ønsker du en konsultation i klinikken, så ring og bestil den hos os.

Ved telefon- og videokonsultationer bliver du kontaktet på dit telefonnummer, når lægen er klar til at tale med dig. Videokonsultationer kræver, at du har downloadet app’en ”Min læge” på din smartphone.

Ved planlagte videokonsultationer logger du først ind via app’en i et virtuelt venteværelse, så kan lægen se, at du er klar. Derefter starter lægen videokonsultationen.

Bemærk, vi ikke kan bruge videokonsultationer tjek af modermærker og lign., da kvaliteten på videoen ikke er god nok til at vurdere disse. Vi kan heller ikke vurdere mavesmerter, skader m.m.

Kontakt os telefonisk ved akut sygdom. Ved ikke hastende sygdom opfordrer vi til en email-konsultation.